Skip links

POSLOVNI PARTNERJI IN KUPCI

ROHDE & SCHWARZ

Nemško globalno podjetje z 10.500 zaposlenimi in letnim prometom okrog 1,9 miljarde dolarjev.  Rohde&Schwarz je proizvajalec radijskih naprav ter drugih specializiranih inštrumentov . Z njimi ima Mil Sistemika podpisano strateško partnersko pogodbo o skupnem trženju. Programska oprema Mil Sistemike je sestavni del njihove sistemke rešitve na področju taktičnih komunikacij in je tudi prisotna v njihovih demo centrih. Pogodba z njimi Mil Sistemiki omogoča trženje programske opreme skupaj z njihovimi izdelki po celem svetu. 

rohde-schwarz.com

MILDEF

Mildef je znan Švedski proizvajalec robustne in specialne računalniške opreme z več kot dvajsetletnim stažem na svetovnem trgu. Mil Sistemika je ekskluzivni zastopnik za Mildef v Sloveniji in na Hrvaškem.

mildef.com

TRITON COMMUNICATION

Filipinsko podjetje, sistemski integrator na področju komunikacij. Triton Communication je pogodbeni partner Mil Sistemike za dobavo programske opreme, šolanj in tehnične podpore za ozemlje Filipinov.

triton92.net

AT COMMUNICATION INTERNATIONAL

Švicarsko podjetje, sistemski integrator na področju komunikacij. S sedežem v Lucernu in 25 letnimi izkušnjami je AT Communications pogodbeni partner za trženje programske opreme Mil Sistemike v srednji Aziji.

at-communication.com

WAHGO INTERNATIONAL CORPORATION

Singapursko podjetje. Wahgo je sistemski integrator na področju komunikacij. Dobavitelj radijske opreme in strateški partner Mil Sistemike za področje Singapurja in okoliških držav. S podjetjem Wahgo smo sklenili pogodbo o prenosu tehnologije. Namen je vzpostavitev proizvodnega in izobraževalnega centra v Singapurju.

wahgo.com

PREVENT DELOZA

Slovenski razvojni partner. Z njimi Mil Sistemika razvija prototip senzorskega sistema »pametne obleke«, ki bo omogočala spremljanje življenjskih funkcij uporabnika. (reševalca, gasilca, policaja ali vojaka).

prevent-deloza.si

EM.TRONIC

Je slovensko podjetje, sistemski integrator na področju zaznave kemičnega, biološkega in radiološkega onesnaženja. Z programsko opremo Mil Sistemike so nadgradili njihove produkte, ki sedaj lahko grafično prikažejo onesnažena območja in pravočasno obvestijo ogrožene. Do sedaj je Mil Sistemika skupaj z njimi uspešno prodala rešitve v štiri države.

em-tronic.si

MORS

Obrambno ministrstvo republike Slovenije je največji kupec strojne opreme in programskih rešitev Mil Sistemike v Sloveniji. V sodelanju z MORS in SV so rešitve Mil Sistemike bistveno pripomogle k povezovanju Slovenskih komunikacijskih sistemov s članicami  NATO.

gov.si
Return to top of page